ANTI-KRIMINAL

JAVITE SE , JER MI SMIJEMO ! www.dosije.ba

 

Poštovani čitatelji. Nezavisni informativni portal „Dosije.ba“ u zadnje vrijeme objavio je nekoliko autorskih tekstova u kojima smo obrađivali vrlo zanimljive teme, od kojih skoro svi mediji bježe. Pisali smo o ubistvu djevojčice Ivone i mogućoj umiješanosti vrha vlasti u RS-u u prikrivanje njenog ubistva. Pišemo konstantno o neregularnostima u radu dopredsjednika SDP BiH i načelnika Tuzle Jasmina Imamovića. Prenijeli smo i prijetnje ubistvom aktivista tzv. antifašističkih udruženja u BiH.

Pripremamo priče o ubistvima Danijele Aranđelović i Denisa Garagića i umiješanosti mnogih moćnika u njihovo prikrivanje.

Zbog ovakvog pisanja doživljavamo razne neugodnosti. Vrlo često i prijetnje, pozive putem kojih nas vrijeđaju, psuju. Nedavno smo imali i neviđen hakerski napad na portal. Ali mi se ne bojimo, to nam je posao kao što bi trebao biti i svakom nezavisnom novinaru u BiH.

Ovim putem vas pozivamo da nam dostavite sve podatke koje posjedujete o kriminalu svih vrsta, sa posebnim osvrtom na kriminal u vrhu institucija. Svi materijali koji su dokazivi bit će bez cenzure objavljeni na našem portalu, jer – MI SMIJEMO!

Izvor:

http://www.dosije.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2093:javite-se-jer-mi-smijemo&catid=63:kolumne-master&Itemid=87

 

28. Maja 2012. - Posted by | Uncategorized

2 komentara »

  1. савршен дизајн на antikorupcija.wordpress.com захваљујући

    komentar od promotion of website | 31. Maja 2012. | Komentariši


Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: