ANTI-KRIMINAL

PISMO ZA SREĆU

Šaljem ti ovo pismo za sreću, sve napisano u njemu neka se ispuni ……..

Ovo je kineska vežba. Novcem možeš kupiti kuću, al ne i dom, možeš kupiti krevet, al ne i san, možeš kupiti sat, al ne i vreme, možeš kupiti knjigu, al ne i znanje, možeš kupiti položaj, al ne i poštovanje, možeš platiti lekara, al ne i zdravlje, možeš kupiti život, al ne i dušu, možeš kupiti seks, al ne i ljubav, možeš kupiti materijalno, al ne i duhovnost.

Kinesko pismo nosi sreću, jer slanje pozitivne energije preko dobrih želja je najbolji način da pomogneš bližnjima i samom/samoj sebi. Početak je u Kini … Ovo pismo je već 8 puta obišlo svet. Ali evo, ovog puta doneti će sreću i tebi. Od kad dobiješ ovo pismo postaćeš srećan/srećna. Ovo nije šala! Slaće ti se sreća! Pošalji ovo pismo internetom ili poštom ljudima, kojima želiš da imaju sreću … Ne šalji novac, jer sreća se ne kupuje novcem. Ne čuvaj pismo više od 96h. Za to vreme trebaš ga već poslati.

1997. godine pismo je dobijeno od mladog čoveka. On je obećao da će ga poslati, ali je odgodio za kasnije … Što znači da je pismo zadržao više od 96h, kasnije ga je poslao, kao što je obećao. I oženio se srećno voljenom ženom koja mu je rodila mnogo lepe dece … I tako je on produžio lanac sreće. Ne zaboravi, ne šalji novac i ne potpisuj pismo. Pošalji samo 20 kopija i videćeš što će ti se dogoditi sledećih dana. Ovo je učenje kineskih monaha manastira Shao Lin, gde je sažeta mudrost sveta. Ja ti šaljem, jer si dužan/dužna pomoći da to oblikuje svet. Pošalji 20 kopija svojim bližnjima, prijateljima i poznanicima, pa čak i nepoznatima. Narednih dana, ti ćeš dobiti dobre vesti, dogodiće ti se ugodno iznenađenje. To je istina, čak i ako nisi uveren/uverena.

Ovo ti je bilo poslano za sreću.

 

 

27. Jula 2012. - Posted by | Uncategorized

2 komentara »

  1. Lijepo receno i upravo je tako, citiram:

    ” Novcem možeš kupiti kuću, al ne i dom, možeš kupiti krevet, al ne i san, možeš kupiti sat, al ne i vreme, možeš kupiti knjigu, al ne i znanje, možeš kupiti položaj, al ne i poštovanje, možeš platiti lekara, al ne i zdravlje, možeš kupiti život, al ne i dušu, možeš kupiti seks, al ne i ljubav, možeš kupiti materijalno, al ne i duhovnost….

    slanje pozitivne energije preko dobrih želja je najbolji način da pomogneš bližnjima i samom/samoj sebi…”

    komentar od Bozana Martinovic | 26. Septembra 2012. | Komentariši

  2. ~~~ Biti prijatelj Bogu svom ~~~ Duša,duh i telo jeste Božije delo ~ Nema ljubavi veće od ovog : – položiti život za prijatelja svog – ~ Iz pakla narkomanije mene jeste spasao i iscelio Isus ~ Ovaj proces nije loš,biti u verovanju,jeste od prijatelja savršenog ~ I životinje jeste stvorio Bog ~ Neka moje rane tvoj bol iscele ~ Učiniti malo mogu tog,podeliti Isusa sa tobom,a očekivati isceljenje i oprost makar osobi jednoj ~ Brojeve jeste izmislio čovek ~ Svet,svet,svet,svet je nad vojskama Bog,i danas,svi su puni Duha Svetog ~ Svaki dan jeste krasan i predivan,ako verujući znamo da u svima koji veruju Bogu i Hristu jeste Isus ljubav Božija ~ Pored zdravlja i sreće,od srca svog želim da ostaneš uspešno nenadvladivo u poslu i životu svom,voli vas na nebu Otac i Bog ~~~ Neka te Bog blagoslovi i neka te čuva ~ Neka te Bog svojim licem obasja i milostiv ti bude ~ Neka pogled svoj Bog svrati na te i mir ti donese ~~~ Slava Bogu Isusu Hristu jedinome spasitelju ~~~

    komentar od Anonimno | 1. Novembra 2013. | Komentariši


Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: