ANTI-KRIMINAL

SBB BiH poziva delegate Doma naroda FBiH da ne legaliziraju ratnu privatizaciju

Napomena : Ovo je stranica koja ne promoviše niti jednu političku ideju ili političku partiju.Samo pokušajemo da se borimo protiv nepravde , kriminala i korupcije.Ko god nam želi pomoći u tom cilju pružamo mu ruku prijateljstva.

 

Najjača opoziciona stranka u BiH poziva delegate Doma naroda da ne čine izdaju vlastite zemlje

Foto: Arhiv

Autor Pres-centar SBB BiH | Objavljeno 28.03.2012. u 04:14

Foto: Arhiv
Povodom najave da će se na sutrašnjoj sjednici Doma naroda Federacije BiH izjašnjavati o Prijedlogu zakona o reviziji privatizacije državnog kapitala u privrednim društvima i bankama, SBB BiH upozorava javnost da se na taj način želi legalizirati ratna privatizacija i pljačka.

Naime, tim Prijedlogom zakona kontroliraju se ugovori koji su pravljeni sa agencijama za privatizaciju, a potpuno je izostavljena privatizacijska pljačka kao u slučaju „Sarajevske pivare“ ili Kombinata „Aluminija“, koju je ceritificirao Federalni zavod za reviziju na čelu sa prof. Mehmedom Jahićem, a isti je smijenjen odlukom visokog predstavnika zbog korupcije, a Zavod ukinut.

SBB BiH poziva delegate Doma naroda da ne čine izdaju vlastite zemlje i ne popuštaju pod pritiskom državne bošnjačke mafije i tajkuna koji je finansiraju.

Izvor:

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/87384-sbb-bih-poziva-delegate-doma-naroda-fbih-da-ne-legaliziraju-ratnu-privatizaciju.html

 

28. Marta 2012. - Posted by | Uncategorized

Trenutno nema komentara.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: